Äidillä EI OLE syöpää!!! Diagnosoitu gist osoittautui vaarattomaksi ja harmittomaksi kasvaimeksi, jolle ei näillä näkymin edes tehdä mitään! Ei siis leikkausta, ei mitään hoitoja, ainoastaan kontrollitähystys puolen vuoden välein. Jos kasvain suurenee tms. niin sitten harkitaan sen poistamista, mutta ei muuten.
Tämä uutinen sai mut hetkeksi leijumaan pilviin ja unohtamaan kaiken muun :)

Muun ajan onkin sitten ajatukset olleet Kreikassa! Luulin, että selviäisin viikon reissusta ilman tällasta kotiin sopeutumisen tuskaa, mutta olin jälleen kerran väärässä! Niin monta asiaa jäi tekemättä, niin monta herkullista ruokaa syömättä... kaipaan tuoksuja, ääniä, ihmisiä, tunnelmaa, sitä kaikkea, mitä minun Kreikkani on täynnä! Meilit ja tekstarit kulkee, mutta ne vaan jotenkin lisäävät ikävää... ensi syksyksi on suunnitteilla taas treffit samaan paikkaan ja samaan aikaan, mutta miten muka jaksan odottaa seuraavaan elokuuhun asti? Ja mistä revin reissurahat pankkia ryöstämättä? Säästöbudjetti alkoi jo eilen ja tästä eteenpäin jokainen irrallinen kolikko päätyy säästöön, mun on pakko päästä syksyllä takaisin!

Näissä fiiliksissä kielen opiskelu tulee olemaan iiiiihanaa, vaikka uuden opettajan tapaaminen hiukan arveluttaakin. Toivoin saavani pitää alkuperäisen opettajani nuo 2 vuotta, jotka työväenopistolla olen, mutta ei se sitten onnistunut :( Toivottavasti herra F. on yhtä pätevä ja hyvähermoinen, kun edeltäjänsä herra K. Edellinen opettajani oli ainakin jotain onnistunut päähäni takomaan, sillä melkein jo pärjäsin pienissä keskusteluissa reissussa. Enää ei tarvinnut tyytyä pelkästään hokemaan καλιμερα tai muuta jokaisen turistioppaan lausetta... oli muuten uskomaton fiilis osata jotain!!!